Universum Fitness

Az Universum Fitness 2010 szeptemberében nyitotta meg kapuit Budapesten, a X. kerületben.

Célunk az, hogy egy megfelelő alternatívát kínáljuk a sportolni vágyóknak, elérhető áron. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy vendégeink minden körülmények között jól érezzék magukat, ezáltal is közelebb kerülve egyéni céljaik megvalósításához.

Ennek tükrében alakítottuk ki fitness részlegünket és szereltük fel a legmodernebb gépekkel, valamint terveztük meg a csoportos óráink órarendjét. Kínáltunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő és inspiráló mozgásformát, legyen az személyi edzés, aerobic vagy éppen jóga.

Vendégeinket emberileg és szakmailag is kitűnően felkészült edzőkkel és oktatókkal várjuk, ezáltal segítve az Önök testi és lelki épülését.
A klubban két aerobicterem, egy fitnessterem, szauna és a masszázs biztosítja a minőségi kikapcsolódást, de mindezek mellett megtalálhatók a különféle táplálékkiegészítők, illetve életmód tanácsadóink lesznek segítségére az egészséges életvitel elérésében és fenntartásában.

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a mozgás innentől kezdve ne csak hasznos, de egy örömteli, jó hangulatú időtöltés legyen az Ön számára, amit szívesen épít majd be hétköznapjaiba!

 

 

 

Elérhetőségek

Az Éles saroknál!
1105 Bp. Kőrösi Csoma út. 53-55.
+36 30 877 5254
+36   1 260 7137
info@universumfitness.hu
Nyitva tartás:
hétfő - péntek:            06:00 - 22:00
szombat - vasárnap: 08:00 - 20:00

Hírlevél

Amennyiben szeretne értesülni legújabb akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.